Filter
Курсове
Великобритания Англия Еджуеър Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Академичен английски език в Еджуеър. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Еджуеър

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Неместните англоговорящите могат да се борят с класове на ниво колеж, поради езикови бариери. Академичен английски програми са предназначени да помогнат за подобряване и изграждане на владеене на английски език тези на учениците, така че те са в състояние да успеем в колеж курсове.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Курсове Академичен английски език в Еджуеър - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Еджуеър. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Академичен английски език, Еджуеър

Степени
Място
Великобритания
Англия
Еджуеър
Тип на обучение
Темпо на обучение
Crest Schools of English

Всяка година над 3 милиона души седят на Кеймбридж Изпитите в над 150 страни по света. Изпити на Кеймбридж оценяват кандидатите " ... [+]

Всяка година над 3 милиона души седят на Кеймбридж Изпитите в над 150 страни по света. Изпити на Кеймбридж оценяват способността на кандидатите да общуват ефективно на английски език чрез тестване четирите езикови умения - четене, писане, слушане и говорене.

Хиляди университети, компании и правителствени агенции по целия свят признават Cambridge сертификати като доказателство за вашето ниво на английски език.... [-]

Великобритания Еджуеър
Отворено кандидатстване
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски