ACADEMICCOURSES

Курсове по Академичен английски език в Еджуеър. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Еджуеър

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Неместните англоговорящите могат да се борят с класове на ниво колеж, поради езикови бариери. Академичен английски програми са предназначени да помогнат за подобряване и изграждане на владеене на английски език тези на учениците, така че те са в състояние да успеем в колеж курсове.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Курсове Академичен английски език в Еджуеър - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Еджуеър. Цялата информация тук!

1 резултата за Академичен английски език, Еджуеър Filter

Разбира се - подготовка изпит Cambridge

Crest Schools of English
Курсове
<
Редовно
Кампус

Всяка година над 3 милиона души седят на Кеймбридж Изпитите в над 150 страни по света. Изпити на Кеймбридж оценяват кандидатите " ...

Научете повече