Akademichnikursove.com

Курсове по Академичен английски език в Манчестър. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Манчестър

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Когато един ученик не говори английски професионализъм, тя може да бъде едновременно показване на завършването на университетско образование. Академичен английски програма дава тези студенти възможност да се развиват и усъвършенстват уменията за четене, писане, слушане и говорене на английски език.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Манчестър е известен със своята архитектура и има UK вторият по големина градска зона, пет пъти по-голям от самия град. Има само три университета, но те имат общо 73 000 ученици.

Курсове Академичен английски език в Манчестър - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Манчестър. Цялата информация тук!

3 резултата за Академичен английски език, Манчестър Filter

Академичен английски

INTO Manchester
Кампус Редовно обучение 3 - 12 месеца Запитване на информация Великобритания Манчестър

Интензивен академичен курс по английски език, който ще ви подготви за обучение в университет в Обединеното кралство или в академична програма INTO.

академичен английски

Abbey College Manchester
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Манчестър

English е основният световен език на бизнеса, академичните среди и международните отношения, това е глобалната лингва франка. курсове ниво, на Abbey College Cambridge и цяла Великобритания се преподават на английски език,

ESOL

EC Language Centres
Кампус 8 - 12 седмици Отворено кандидатстване Малта Свети Юлиан Великобритания Лондон Кеймбридж Оксфорд Бристол Брайтън Манчестър Южноафриканска Република Кейп Таун Съединени Американски Щати Бостон Сан Диего Ню Йорк Сан Франциско Маями Санта Моника Канада Ванкувър Торонто + още 18

Cambridge ESOL изпитите се признават от работодателите, университети и колежи по целия свят, както и техните резултати са валидни за цял живот.