Akademichnikursove.com

Курсове по Академичен английски език в England. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в England

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Добър английски език често се изисква да се развива успешно в колеж курсове. За студентите, които не са носители на езика, академични английски програми могат да помогнат чрез предлагане на обучение на езика за подобряване и изграждане на четене, слушане, говорене и писане.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Курсове Академичен английски език в England - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в England. Цялата информация тук!

11 резултата за Академичен английски език, England Filter

Курс: Общ английски с академични умения

South & City College - Birmingham
Кампус Редовно обучение 1 - 24 седмици Отворено кандидатстване Великобритания Birmingham

южно

Академичен курс по английски език

Newcastle University
Кампус Редовно обучение 3 - 12 месеца Септември 2019 Великобритания Newcastle upon Tyne

Този курс осигурява най-бързият и най-ефективен начин за постигане на желаното ниво на английски език. Тя е специално разработена, за да посрещне индивидуалните ви нужди от обучение, с пет нива на обучение, за да сте сигурни, че придобивате езиковата си компетентност и академичните умения, от които се нуждаете.

Академичен курс по английски език

Newcastle University London
Кампус Редовно обучение 3 - 12 месеца Октомври 2019 Великобритания London

Този курс осигурява най-бързият и най-ефективен начин за постигане на желаното ниво на английски език. Тя е специално разработена, за да посрещне индивидуалните ви нужди от обучение, с пет нива на обучение, за да сте сигурни, че придобивате езиковата си компетентност и академичните умения, от които се нуждаете.

Академичен английски

INTO Manchester
Кампус Редовно обучение 3 - 12 месеца Запитване на информация Великобритания Manchester

Интензивен академичен курс по английски език, който ще ви подготви за обучение в университет в Обединеното кралство или в академична програма INTO.

английски език за специални цели

Accent International
Кампус Редовно обучение 2 седмици Великобритания East Budleigh

Специфична език за специфични нужди

академичен английски

Abbey College Manchester
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Manchester

English е основният световен език на бизнеса, академичните среди и международните отношения, това е глобалната лингва франка. курсове ниво, на Abbey College Cambridge и цяла Великобритания се преподават на английски език,

предварително докторска програма

Cambridge International Education Centre
Кампус Редовно обучение 12 седмици Запитване на информация Великобритания Cambridge

Тази програма е разработена за Великобритания, ЕС и международни студенти, които възнамеряват да предприемат магистратура и / или докторантура, дали д-р или DBA, на английски среда. Да бъде приета за докторска проучване от университета в целия свят е все по-конкурентен. Ето защо е изключително важно да има ясно определени и добре проучени предложение в самото начало на вашата ангажираност с планиран университет. Тази програма е внимателно структуриран да ви помогне да направите точно това!

Академичен английски

City and Islington College
Кампус Редовно обучение 1 - 3 семестри Запитване на информация Великобритания London

Това пълно работно време курс по английски език е British Council акредитирана и са предназначени за ученици над 16-годишна възраст, които желаят да подобрят своите познания по английски за учене, работа и отдих.

ESOL

EC Language Centres
Кампус 8 - 12 седмици Отворено кандидатстване Малта Saint Julian's Великобритания London Cambridge Oxford Bristol Brighton Manchester Южноафриканска Република Cape Town Съединени Американски Щати Boston San Diego New York San Francisco Miami Santa Monica Канада Vancouver Toronto + още 18

Cambridge ESOL изпитите се признават от работодателите, университети и колежи по целия свят, както и техните резултати са валидни за цял живот.

Разбира се - подготовка изпит Cambridge

Crest Schools of English
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Edgware

Всяка година над 3 милиона души седят на Кеймбридж Изпитите в над 150 страни по света. Изпити на Кеймбридж оценяват кандидатите "

Курс - английски език

Warwickshire College Group
Кампус Отворено кандидатстване Великобритания Royal Leamington Spa

Можете да изучавате английски език на нашето училище по английски език в Royal Leamington Spa College.