Filter
Курсове
Великобритания England Royal Leamington Spa

Курсове по Академичен английски език в Royal Leamington Spa. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Royal Leamington Spa

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Когато един ученик не говори английски професионализъм, тя може да бъде едновременно показване на завършването на университетско образование. Академичен английски програма дава тези студенти възможност да се развиват и усъвършенстват уменията за четене, писане, слушане и говорене на английски език.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Курсове Академичен английски език в Royal Leamington Spa - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Royal Leamington Spa. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Академичен английски език, Royal Leamington Spa

Степени
Място
Великобритания
England
Royal Leamington Spa
Тип на обучение
Темпо на обучение
Warwickshire College Group

Можете да изучавате английски език на нашето училище по английски език в Royal Leamington Spa College. ... [+]

Можете да изучавате английски език на нашето училище по английски език в Royal Leamington Spa College.

Университетите в Royal Leamington Spa и Rugby са акредитирани от Британския съвет и английския Великобритания. Нашият колеж по ръгби е изпитен център на IELTS.

Курсове по английски език

Учениците в WCG могат да изучават три различни типа програми за английски език:

1. Академичен английски език - 22 часа седмично... [-]

Великобритания Royal Leamington Spa
Отворено кандидатстване
Английски
Кампус
Научете повече на английски