Filter
Курсове
Малта Sliema Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Академичен английски език в Sliema. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Sliema

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Академичен английски програми са предназначени за неместни англоговорящите да помогне с езиковите си умения. Тези програми помагат на учениците да развият владеене на четене, писане и комуникация е необходимо да бъде успешна, когато преследва полувисше образование.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

За всички кандидатки геронтолози и убежище за задълбочени проучвания в страните със застаряващо динамика. Слиема е един от най-добрите места, за да живеят и учат. The геронтология отдел на Слиема Centre - Европейски център за геронтология е много популярен със своите новаторски начини на преподаване и подготовката на бъдещи геронтолози.

Курсове Академичен английски език в Sliema - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Sliema. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Академичен английски език, Sliema

Степени
Място
Малта
Sliema
Тип на обучение
Темпо на обучение
Inlingua Malta

Cambridge ESOL, IELTS и TOEFL - квалификация по английски език, признати от 35,000 хил институции, включително университети, колежи и работодатели от цял ​​свят. ... [+]

Cambridge FCE CAE CPE PET KET изпит на курса | Изпит Centre

Cambridge ESOL, IELTS и TOEFL - квалификация по английски език, признати от 35,000 хил институции, включително университети, колежи и работодатели от цял ​​свят.

FCE, CAE и CPE изпити са полезни изпити за:

изисквания университет Входните Работа в чужбина Проучване в международна среда в собствената си страна пътуване Cambridge ESOL Упълномощен Подготовка и изпит Centre ... [-]
Малта Sliema
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
8 седмици
Кампус
Научете повече на английски