Akademichnikursove.com

Курсове Академичен английски език в Малта. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Малта

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Добър английски език често се изисква да се развива успешно в колеж курсове. За студентите, които не са носители на езика, академични английски програми могат да помогнат чрез предлагане на обучение на езика за подобряване и изграждане на четене, слушане, говорене и писане.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

Курсове по Академичен английски език в Малта - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Малта. Цялата информация тук!

2 резултата за Академичен английски език, Малта Filter

Cambridge FCE

Inlingua Malta
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Септември 2020 Малта Слиема + още 1

Cambridge ESOL, IELTS и TOEFL - квалификация по английски език, признати от 35,000 хил институции, включително университети, колежи и работодатели от цял ​​свят.

ESOL

EC Language Centres
Кампус 8 - 12 седмици Отворено кандидатстване Малта Свети Юлиан Великобритания Лондон Кеймбридж Оксфорд Бристол Брайтън Манчестър Южноафриканска Република Кейп Таун Съединени Американски Щати Бостон Сан Диего Ню Йорк Сан Франциско Маями Санта Моника Канада Ванкувър Торонто + още 18

Cambridge ESOL изпитите се признават от работодателите, университети и колежи по целия свят, както и техните резултати са валидни за цял живот.