Filter
Курсове
Норвегия Moss Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Академичен английски език в Moss. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Moss

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Добър английски език често се изисква да се развива успешно в колеж курсове. За студентите, които не са носители на езика, академични английски програми могат да помогнат чрез предлагане на обучение на езика за подобряване и изграждане на четене, слушане, говорене и писане.

Норвегия (Norge) е най-западната, северната - и в действителност най-източната - от трите скандинавски страни. Норвегия е известна с невероятна и разнообразна природа. Фиордите в западната част на страната са дълги тесни заливи, обградени от двете страни от високи планини, където морето се прониква навътре в сушата. Крайната отговорност за образованието се носи от норвежкото Министерство на образованието и науката.

Курсове Академичен английски език в Moss - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Moss. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Академичен английски език, Moss

Степени
Място
Норвегия
Moss
Тип на обучение
Темпо на обучение
American College of Norway

Този курс учи - и изисква активно практикуване на студентите - уменията и конвенциите, свързани с академичното четене и писане. ... [+]

Моля, имайте предвид, че трябва да се запишете като студент на редовно обучение в Американския колеж в Норвегия и това означава, че трябва да изучите 5 от нашите курсове (Totaling 15 credit). Ще общуем с вас, за да обсъдим кои от другите ни курсове бихме искали да включим.

Този курс учи - и изисква студентите активно да практикуват - Уменията и конвенциите, свързани с академичното четене и писане. С акцента си върху 3 до 4 сложни и интердисциплинарни четения на семестър (четения, които продължават да оформят текущата мисъл в академията) курсът предизвиква учениците да практикуват сложните риторични умения, които обикновено са свързани с либералното образование. Учениците, като отговарят писмено на тези четения, получават писмени задания, които осигуряват практика в анализа, синтеза и прилагането на критични парадигми. ... [-]

Норвегия Moss
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски