Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Illinois Naperville Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Академичен английски език в Naperville. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Naperville

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Когато един ученик не говори английски професионализъм, тя може да бъде едновременно показване на завършването на университетско образование. Академичен английски програма дава тези студенти възможност да се развиват и усъвършенстват уменията за четене, писане, слушане и говорене на английски език.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Академичен английски език в Naperville - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Naperville. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Академичен английски език, Naperville

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Illinois
Naperville
Тип на обучение
Темпо на обучение
North Central College

Институтът за английски език (ELI) е целогодишна интензивна английска програма, предназначена да подготви чуждестранни студенти за приемане в американски университет чрез ... [+]

Институтът за английски език (ELI) е целогодишна интензивна английска програма, предназначена да подготви чуждестранни студенти за приемане в американски университет чрез развиване на академични, професионални и социални английски език.

Институтът се намира в кампуса на North Central College , четиригодишен универсален университет за либерални изкуства в Naperville, Илинойс.

Институтът по английски език предлага:... [-]

Съединени Американски Щати Naperville
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
30 седмици
Кампус
Научете повече на английски