ACADEMICCOURSES

Курсове по Академичен английски език в Naperville. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Naperville

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Когато един ученик не говори английски професионализъм, тя може да бъде едновременно показване на завършването на университетско образование. Академичен английски програма дава тези студенти възможност да се развиват и усъвършенстват уменията за четене, писане, слушане и говорене на английски език.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Академичен английски език в Naperville - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Naperville. Цялата информация тук!

1 резултата за Академичен английски език, Naperville Filter

Интензивен курс по английски език за академични цели

North Central College
Курсове
06 Ян. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
8 седмици
Английски
Кампус

Интензивната английска програма работи целогодишно. Случва се студенти, които се интересуват от изучаване на английски език интензивно (20 часа седмично) и искат да подобрят с ...

Научете повече