Akademichnikursove.com

Курсове по Академичен английски език в Spokane. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Spokane

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Академичен английски програми са предназначени за неместни англоговорящите да помогне с езиковите си умения. Тези програми помагат на учениците да развият владеене на четене, писане и комуникация е необходимо да бъде успешна, когато преследва полувисше образование.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Спокейн е град, разположен в Северозападна САЩ в щата Вашингтон. Районът Спокейн се счита за един от най-продуктивните области добив в Северна Америка. Спокейн "и икономика по традиция се основава на природните ресурси, като център на минното дело, дървен материал, и селското стопанство.

Курсове Академичен английски език в Spokane - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Академичен английски език в Spokane. Цялата информация тук!

1 резултата за Академичен английски език, Spokane Filter

Курс: Интензивна програма по английски език (IELP)

Community Colleges of Spokane
Кампус Редовно обучение 7 - 11 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Spokane

Програмата за интензивен английски език (IELP) е изключителна, напълно акредитирана езикова програма, която помага на чуждестранни студенти от цял свят да развият своите английски езикови умения. Предлага се в общинския колеж Spokane Falls.