ACADEMICCOURSES

Курсове Акустично инженерство - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Акустично инженерство

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Възпитаниците на аудио инженерна програма притежават знания за манипулиране, запис, възпроизвеждане и смесване на звука. Много аудио инженери намерят работа като звукови производители за ниши в киното, телевизията, радиото и музикалната индустрия или работят като разработчици на иновативни аудио устройства и технологии за фирми които предлагат на пазара акустични инженерингови продукти.

Курсове Акустично инженерство - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Акустично инженерство. Спестете време, научете цялата информация за курсовете директно тук!

2 резултата за Акустично инженерство Filter

Ableton Live курс

Recording Connection Audio School
Курсове
<
Редовно
Английски
Кампус

Задълбочено познаване на работно ниво на Ableton Live е от съществено значение, ако не планирате да бъде електронен музикант или клуб DJ. Със своята комбинация от мощни бордов ...

Научете повече

Онлайн курс: Аероакустика: Стратегии за намаляване на шума за механични системи

TU Delft Open & Online Education
Курсове
<
Задочно
<
5 седмици
Английски
Онлайн обучение

Научете как да прилагате авангардни познания за аероакустиката по един прост и ефективен начин. След като вземете този курс, ще можете да измервате надеждно шума в различни ме ...

Научете повече