Filter
Курсове
Йордания Amman Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език за авиация в Amman. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Amman

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Aviation английски програми могат да се подготвят учениците за редица самолетни ситуации. Курсове по тези програми често поставят учениците в реалистични модули, които симулират различни потенциални сценарии. Студентите често оставят подготвени да се справят с редица събития по време на работа.

Тя е официално известен като Хашемитско кралство Йордания. Jordan се намира в Азия. A двугодишен цикъл на предучилищното, 10 години затвор за основния, задължително образование и до средно за 2 години е образователната система се уважава тук. След това седнете за Tawjihi.

В столицата на Йордания, Аман е известен културен и търговски неговото значение. Този град също е важно поради различни политически причини. Аман има някои добри образователни институции като Университета на Йордания и Perta университет.

Курсове Английски език за авиация в Amman - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Amman. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език за авиация, Amman

Степени
Място
Йордания
Amman
Тип на обучение
Темпо на обучение
Queen Noor Civil Aviation Technical College

Този курс е да подготви Pilots, ръководителите на полети, както и авиационни техници от цял ​​свят да се засили да изпълнява изискванията по ICAO владеене на английски ез ... [+]

Авиационен курс по английски език Код по ICAO: 029 продължителност 8 седмици Този курс ще подготви пилоти, ръководители на полети и авиационни техници по целия свят, за да се приспособят към изискванията на ИКАО за владеене на английски език. Това разбира се е в отговор на отговори на търсенето в световен мащаб. Известно е, че разбирането и говоренето на авиацията на английски език е от съществено значение, а не просто да се постигне нов стандарт, а да се гарантира безопасно летене навсякъде.... [-]

Йордания Amman
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
8 седмици
Кампус
Научете повече на английски