Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език за авиация в Amman. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Amman

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Aviation английски програми могат да се подготвят учениците за редица самолетни ситуации. Курсове по тези програми често поставят учениците в реалистични модули, които симулират различни потенциални сценарии. Студентите често оставят подготвени да се справят с редица събития по време на работа.

Тя е официално известен като Хашемитско кралство Йордания. Jordan се намира в Азия. A двугодишен цикъл на предучилищното, 10 години затвор за основния, задължително образование и до средно за 2 години е образователната система се уважава тук. След това седнете за Tawjihi.

В столицата на Йордания, Аман е известен културен и търговски неговото значение. Този град също е важно поради различни политически причини. Аман има някои добри образователни институции като Университета на Йордания и Perta университет.

Курсове Английски език за авиация в Amman - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Amman. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език за авиация, Amman Filter

Курс по английски език - elpac

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Кампус Редовно обучение 8 седмици Запитване на информация Йордания Amman

Този курс е да подготви Pilots, ръководителите на полети, както и авиационни техници от цял ​​свят да се засили да изпълнява изискванията по ICAO владеене на английски език.