ACADEMICCOURSES

Курсове Английски език за авиация в Йордания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Йордания

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Учениците в авиационна английски програма могат да се сблъскат комбинация от курса структури. Докато много курсове разчитат на традиционните техники за изучаване на езици, учениците могат да се сблъскат в реалния живот сценарии, които могат да ги подготвят за бъдещи ситуации.

Тя е официално известен като Хашемитско кралство Йордания. Jordan се намира в Азия. A двугодишен цикъл на предучилищното, 10 години затвор за основния, задължително образование и до средно за 2 години е образователната система се уважава тук. След това седнете за Tawjihi.

Курсове по Английски език за авиация в Йордания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Йордания. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език за авиация, Йордания Filter

Курс по английски език - elpac

كلية الملكة نور الفنيه لتدريب الطيران المدني
Курсове
<
Редовно
<
8 седмици
Английски
Кампус

Този курс е да подготви Pilots, ръководителите на полети, както и авиационни техници от цял ​​свят да се засили да изпълнява изискванията по ICAO владеене на английски език. ...

Научете повече