Filter
Курсове
Малта Birkirkara Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език за авиация в Birkirkara. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Birkirkara

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Един авиация английски програма предвижда студентите с индустриално-специфични лексика, че те се нуждаят, за да започне кариера в индустрията. Студентите могат да оставят програмата със специален набор от езикови структури, които се очаква в бъдещите перспективи за работа.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

Курсове Английски език за авиация в Birkirkara - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Birkirkara. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език за авиация, Birkirkara

Степени
Място
Малта
Birkirkara
Тип на обучение
Темпо на обучение
Learnkey Training Institute

Курсът "Английски за въздухоплаване" помага на студентите да развият много специфичните умения, описани в езиковия профил на английски език на ICAO. ... [+]

Цели на курса:

Курсът "Английски за въздухоплаване" помага на студентите да развият много специфичните умения, описани в езиковия профил на английски език на ИКАО.

умения

Този курс по авиационен английски език е основно за пилоти, ръководители на полети и други лица, които трябва да използват английски език в среда, свързана с авиационната индустрия.

знание

Съдържанието на основния курс включва всички необходими елементи на произношението, структурата, речника, гъвкавостта, разбирането и взаимодействието.... [-]

Малта Birkirkara
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
3 месеца
Кампус
Научете повече на английски