ACADEMICCOURSES

Курсове Английски език за авиация в Малта. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Малта

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Aviation английските студенти могат да очакват не само да научат промишленост лексика, но и да получат необходимите инструменти, за да изпълнява всички други задължения на работното място. Студентите могат да вземат курсове по география, поддръжка на въздухоплавателни средства, за безопасност на полета, оказване на първа помощ, произношение, лексика и комуникативни функции.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Курсове по Английски език за авиация в Малта - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Малта. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език за авиация, Малта Filter

Курс по английски език за авиация 2018

Learnkey Training Institute
Малта, Биркиркара
Курсове
01 Sep 2020
<
Задочно обучение
<
3 месеца
Английски
Campus

Курсът "Английски за въздухоплаване" помага на студентите да развият много специфичните умения, описани в езиковия профил на английски език на ICAO. ...

Научете повече