ACADEMICCOURSES

Курсове Английски език за авиация в Хонг Конг. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Хонг Конг

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Един авиация английски програма предвижда студентите с индустриално-специфични лексика, че те се нуждаят, за да започне кариера в индустрията. Студентите могат да оставят програмата със специален набор от езикови структури, които се очаква в бъдещите перспективи за работа.

Хонг Конг е един от двата специални административни единици от хората "е Република Китай, другата е Макао.

Курсове по Английски език за авиация в Хонг Конг - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Хонг Конг. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език за авиация, Хонг Конг Filter

английски за специфични цели, (ESP)

English Training Lounge
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Специализиран английски език (ESP) е учещия подход за преподаване на английски език, който се фокусира върху развитието на комуникативна компетентност в определена област, кат ...

Научете повече