Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език за авиация в South Moravian Region. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в South Moravian Region

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Aviation английските студенти могат да очакват не само да научат промишленост лексика, но и да получат необходимите инструменти, за да изпълнява всички други задължения на работното място. Студентите могат да вземат курсове по география, поддръжка на въздухоплавателни средства, за безопасност на полета, оказване на първа помощ, произношение, лексика и комуникативни функции.

Чехия се намира в сърцето на Европа е съсед на Словакия, Австрия, Германия и Полша. Чешките университети предлагат дългогодишна репутация и интересни специалности.

Курсове Английски език за авиация в South Moravian Region - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в South Moravian Region. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език за авиация, South Moravian Region Filter

авиацията английски

Flying Academy, International Flight Training Center
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Чехия Prague Brno Съединени Американски Щати South Miami Heights + още 2

ICAO английски и IFR ENGLISH