Filter
Курсове
Южноафриканска Република Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Английски език за авиация в Южноафриканска Република. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Южноафриканска Република

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Учениците в авиационна английски програма могат да се сблъскат комбинация от курса структури. Докато много курсове разчитат на традиционните техники за изучаване на езици, учениците могат да се сблъскат в реалния живот сценарии, които могат да ги подготвят за бъдещи ситуации.

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Курсове по Английски език за авиация в Южноафриканска Република - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Южноафриканска Република. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език за авиация, Южноафриканска Република

Степени
Място
Южноафриканска Република
Тип на обучение
Темпо на обучение
Bay Language Institute

Bay Language Institute , удобно разположен близо до пет летящи училища, е изградила добра репутация за качество и отлични резултати в авиационното английски обучение. Пре ... [+]

BLI е южноафриканската организация за гражданска авиация (SACAA), акредитирана организация за авиационно обучение (ATO 0373), която предлага интензивен курс по английски език, специално за пилоти и диспечери на въздушното движение.

Bay Language Institute , удобно разположен близо до пет летящи училища, изгради солидна репутация за качество и отлични резултати в авиационното английски обучение. Преди две години бяхме акредитирани от южноафриканската ГВА, за да оценим владеенето на английски език за пилоти и АТС.... [-]

Южноафриканска Република Port Elizabeth
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
4 - 16 седмици
Кампус
Научете повече на английски