Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Florida Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език за авиация в Florida. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Florida

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Aviation английски програми могат да се подготвят учениците за редица самолетни ситуации. Курсове по тези програми често поставят учениците в реалистични модули, които симулират различни потенциални сценарии. Студентите често оставят подготвени да се справят с редица събития по време на работа.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове Английски език за авиация в Florida - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език за авиация в Florida. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език за авиация, Florida

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Тип на обучение
Темпо на обучение
Flying Academy, International Flight Training Center

ICAO английски и IFR ENGLISH ... [+]

ICAO английски и IFR ENGLISH Flying Academy е предоставяне на: ICAO английски изпит ICAO Обновяване курс IR Aviation курс по английски език

ICAO английски В момента всеки пилот, който плава под международно трябва да има минимално ниво 4 на ICAO английски. Изпитът трябва да бъде направено в оторизиран организация.

Следваща ICAO английски изследване е върху:

06.08.16 Прага 06.25.16 Бърно 13.07.16 Прага 07/23/16 Бърно 10.08.16 Прага 08.20.16 Бърно ... [-]
Съединени Американски Щати South Miami Heights
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски