Filter
Курсове
Албания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Английски език в Албания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Албания

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Тази страна е друг дом на качествено висше обучение образование от няколко университета започва от университета в Албания. Страната също така приели закони, които да гарантират, че всеки университет е оборудван с улеснения за изучаване като библиотека и др.

Курсове по Английски език в Албания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Албания. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Албания

Степени
Място
Албания
Тип на обучение
Темпо на обучение
Canadian Institute of Technology

Целта на интензивен английски език за програмиране (IELP) е да подготви учениците да четат, пишат, говорят и слушат английски, за да успее в своите университетски курсове ... [+]

Продължаване на следването си в канадския технологичен институт (CIT) изисква високо ниво на владеене на английски език, както и критични и аналитични способности. Докато CIT се придържа към отворите политики за достъп, тест за оценка за първокурсници на ниво влизане помага уточни ниво на английски език на ученика. Студентите, които не отговарят на необходимото ниво на английски език, за да присъства на пълна академична програма се класифицират в три интензивен английски програми, точно интензивен английски Program (IELP) I (А2 / Pre-Intermediate Level), интензивен английски Program (IELP) II (B1 / средно ниво), и интензивен английски Program (IELP) III (B2 / Upper-Intermediate (Level).... [-]

Албания Тирана
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 семестър
Кампус
Научете повече на английски