ACADEMICCOURSES

Курсове Английски език в Албания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Албания

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Тази страна е друг дом на качествено висше обучение образование от няколко университета започва от университета в Албания. Страната също така приели закони, които да гарантират, че всеки университет е оборудван с улеснения за изучаване като библиотека и др.

Курсове по Английски език в Албания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Албания. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Албания Filter

Intensive English Програма

Canadian Institute of Technology
Курсове
<
Редовно
Английски
Кампус

Целта на интензивен английски език за програмиране (IELP) е да подготви учениците да четат, пишат, говорят и слушат английски, за да успее в своите университетски курсове. По ...

Научете повече