ACADEMICCOURSES

Курсове Английски език в Аруба. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Аруба

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Изучаването на английски език осигурява на чуждестранни студенти и носители на езика възможност на усъвършенстват нивото на езиково владение, включително разбиране и говорни умения. Чрез изучаване на английски език студентите започват да разпознават лингвистически и литературни езикови модели, чрез което комуникацията става по-уверена.

Открити и заяви за Испания през 1499 година, Аруба е придобита от холандската през 1636. Аруба се отделили от Нидерландските Антили през 1986 г. и става отделна, автономна член на Кралство Нидерландия. Движение към пълна независимост е било прекъснато по Аруба "е искането през 1990 година.

Курсове по Английски език в Аруба - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Аруба. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Аруба Filter

английски като втори език, разбира се

Xavier University School of Medicine
Курсове
<
Редовно
<
24 седмици
Кампус

Английски като втори език, за начинаещи и средно активни. За напредък в един от много области на медицинското изследване. ...

Научете повече