ACADEMICCOURSES

Курсове по Английски език в Кингстън на Темза. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Кингстън на Темза

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Кингстън на Темза се намира в югозападната част на Лондон. Kingston University College и Kingston са разположени там, заедно с 12-ти век църквата, Kingston Bridge, в ред скулптура от David Mach и други забележителности.

Курсове Английски език в Кингстън на Темза - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Кингстън на Темза. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски език, Кингстън на Темза Filter

EFL - английски като чужд език - 14 часа седмично

Kingston College
Курсове
Авг. 2020
<
Редовно
<
4&nbsp;-&nbsp;35 седмици
Английски
Кампус

Нашият нов, не-интензивен курс по английски език е предназначен за хора, които искат да постигнат бърз напредък с английските си проучвания, докато се известно време, безплатн ...

Научете повече

Разбира се: на пълен работен ден на английски език за чуждестранни студенти

Kingston College
Курсове
<
Редовно
<
4&nbsp;-&nbsp;35 седмици
Английски
Кампус

Full Time English Language Програмата има за цел да даде на студентите необходимото ниво на английски език, за да прогресира до избрания от тях курс на академично обучение или ...

Научете повече