Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Чичестър. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Чичестър

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Курсове Английски език в Чичестър - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Чичестър. Цялата информация тук!

3 резултата за Английски език, Чичестър Filter

проучване година в чужбина

Chichester College
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Pulborough Чичестър + още 1

Повече от просто един езиков курс, проучването година в чужбина дава възможност да изучават учебни предмети, наред студенти във Великобритания. Продължителност: 1, 2, или 3 terms.This разбира се, е добра възможност да се има пролука година опит в Обединеното кралство.

Общ английски 21

Chichester College
Кампус Задочно обучение 2 - 24 седмици Отворено кандидатстване Великобритания Pulborough Чичестър + още 1

Основният фокус на този курс е да ви даде максимална възможност да учат английски език.

Общ английски 15

Chichester College
Кампус Задочно обучение 2 - 24 седмици Отворено кандидатстване Великобритания Pulborough Чичестър + още 1

Основният фокус на този курс е английски език за комуникация.