Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Bournemouth. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Bournemouth

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Bournemouth е крайбрежен курортен град в Дорсет, доста големи за английски стандарти. Има два университета - единият е Bournemouth University, известен преди като Bournemouth Политехническия и още един е Arts University Bournemouth. Има и много английски езикови училища за чужденци и само хиропрактика колеж в Англия.

Курсове Английски език в Bournemouth - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Bournemouth. Цялата информация тук!

6 резултата за Английски език, Bournemouth Filter

Програма за млади английски

ETC International College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 седмици Август 2020 Великобритания Bournemouth + още 1

Нашите програми за младежи имат начални дати на всеки 2 седмици от 3 юни 2019 г. Когато ЕТК е затворена поради банков празник, ще бъде осигурена пълна екскурзия за всички младши студенти.

Специализиран английски курс

ETC International College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Bournemouth

Независимо дали сте студент или майстор на професионалното си поле, можем да създадем курс, който да отговаря на вашите нужди от английски език на работното място.

Общ курс по английски език

ETC International College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Bournemouth

Нашите курсове по английски език са подходящи за всеки, от начинаещи до напреднали. Ако искате да подобрите английския си език за академична, лична или професионална употреба, независимо от причините, ние имаме курс за вас.

Курс: Подготовка на сестрите за професионални английски (OET)

Bournemouth & Poole College
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Великобритания Bournemouth

Този курс за подготовка на OET се фокусира върху комуникацията в здравните заведения, а изпитът OET вече официално е признат от Съвета за медицински грижи и акушерство.

Курс: Английски плюс

Bournemouth & Poole College
Кампус Редовно обучение 12 седмици Запитване на информация Великобритания Bournemouth

Ще изучавате английски език за 15 часа всяка седмица, заедно с 6 часа седмично от темата "Плюс".

Курс: Общи

Bournemouth & Poole College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 40 седмици Отворено кандидатстване Великобритания Bournemouth + още 1

Нашите курсове по английски език (15 часа на седмица) и интензивен английски език (21 часа седмично) са предназначени да подобрят английската ви способност да говорите, да слушате, четете и пишете.