Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Coventry. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Coventry

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Ковънтри е известен с два университета - Ковънтри университет и Университета на Уоруик. Последният от тях е една от само петте университета никога да не са били оценени извън първите десет. Coventry разполага с голям брой на студентите с много чуждестранни студенти.

Курсове Английски език в Coventry - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Coventry. Цялата информация тук!

4 резултата за Английски език, Coventry Filter

Ниво 3 Достъп до висше образование - бърз бизнес

Coventry College
Кампус 6 месеца Август 2020 Великобритания Coventry

Бързият курс за достъп до висшето образование ви подготвя да учите в университета и е широко признат от повечето университети в Обединеното кралство. Той е предназначен за тези, които са напуснали училище и искат да получат квалификация, достатъчно висока, за да получат достъп до университетското висше образование във Великобритания. Курсът за бързо проследяване ще продължи от януари до юни и ще бъде завършен само за 6 месеца.

Международни курсове 5 - Лятно училище

Coventry College
Кампус Запитване на информация Великобритания Coventry

Ако искате да научите английски, да правите приятели, да се забавлявате и да изследвате Великобритания и да се присъедините към нас през юли и / или август.

Международни курсове 1 - Курсове по английски език (EFL и IELTS)

Coventry College
Кампус Запитване на информация Великобритания Coventry

Независимо дали искате просто да научите английски, или просто да нагласите уменията си, можете да изберете програма, която ви подхожда. Coventry College е добре снабден с висококачествени обществени колежи с отлични преподаватели. Ние сме британски съвет, акредитиран за преподаване по английски език.

Курс по английски език (IELTS обучение)

Online Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 60 - 150 часове Отворено кандидатстване Великобритания Coventry + още 1

Най-добрият начин да подобрите разбирането си за английския език е да се запишете на един от курсовете по английски език на Online Business School . Курсът е най-подходящ за обучаемите с малко или никакво владеене на английски език, IELTS ниво 1-5 (начинаещи) и обучаеми, които могат да комуникират сравнително добре на английски, IELTS ниво 6-8 (междинно).