Filter
Курсове
Великобритания England Kingston upon Thames Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Kingston upon Thames. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Kingston upon Thames

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Кингстън на Темза се намира в югозападната част на Лондон. Kingston University College и Kingston са разположени там, заедно с 12-ти век църквата, Kingston Bridge, в ред скулптура от David Mach и други забележителности.

Курсове Английски език в Kingston upon Thames - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Kingston upon Thames. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Английски език, Kingston upon Thames

Степени
Място
Великобритания
England
Kingston upon Thames
Тип на обучение
Темпо на обучение
Kingston College

Full Time English Language Програмата има за цел да даде на студентите необходимото ниво на английски език, за да прогресира до избрания от тях курс на академично обучени ... [+]

Full Time английски език за чуждестранни студенти (16 и повече години)

Full Time English Language програма е била предложена на Kingston College за последните десет години и има за цел да даде на студентите необходимото ниво на английски език, за да прогресира до избрания от тях курс на академично обучение или кариера. Съдържанието на английски език на нашия курс е акредитиран от Британския съвет.

Има много причини, студенти избират да учат Full Time английски Kingston колеж: ... [-]

Великобритания Kingston upon Thames
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 - 35 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Kingston College

Нашият нов, не-интензивен курс по английски език е предназначен за хора, които искат да постигнат бърз напредък с английските си проучвания, докато се известно време, без ... [+]

EFL - английски като чужд език - 14 часа седмично

Нашият нов, не-интензивен курс по английски език е предназначен за хора, които искат да постигнат бърз напредък с английските си проучвания, докато се известно време, безплатно и за други дейности. Студентите учат в малки групи и се обучават от нашия екип от учители в динамичната среда на Kingston College. Студентите прекарват времето развиващите точност и плавност на английски език; при напускане на нас, те напредват с доверие към други курс или до заетост. Ние приветстваме студенти от 16 години, а по-горе. ... [-]

Великобритания Kingston upon Thames
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 - 35 седмици
Кампус
Научете повече на английски