Filter
Курсове
Великобритания England Paignton Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Paignton. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Paignton

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Курсове Английски език в Paignton - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Paignton. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Английски език, Paignton

Степени
Място
Великобритания
England
Paignton
Тип на обучение
Темпо на обучение
LAL Language Centres

Изпитът Cambridge FCE ще ви даде квалификация, която е призната от хиляди фирми и образователни институции по целия свят. Нашите опитни преподаватели правят подготовката ... [+]

Cambridge FCE, CAE

Лондон, Торбай, Кейптаун, Форт Лодърдейл, Бостън

Има три различни вида сертификати, които можете да вземете: Cambridge English First (FCE), Cambridge English Advanced (CAE) и Cambridge English Proficiency (CPE). Разполагаме с 6 или 10 седмични опции (в зависимост от нивото на английски език) във всички наши местоположения.

Кеймбриджските изпити са разработени така, че да определят Вашето ниво на английски език както за работа, така и за обучение. Всяка от различните изпити е създадена, за да тества ученици с различни нива и да тества четирите умения на английски език: четене, писане, слушане и говорене. Изпитите също така ще разглеждат вашето ниво на лексика и граматика.... [-]

Великобритания London Paignton
Август 2020
Английски
Редовно обучение
6 - 10 търсене на докторантура по право juris doctor
Кампус
Научете повече на английски
LAL Language Centres

Тук в LAL можем да ви помогнем с подготовката на изпитите на IELTS и да ви вървим по правилния път за постигане на университетско образование във Великобритания. Имаме оп ... [+]

IELTS

Лондон, Торбай, Кейптаун

IELTS е международна система за тестване на английски език и се използва от университети по целия свят, за да се оцени езиковото ниво на чужденците, които не са местни.

Това е основно изискване за англоезичните университети и е международна квалификация, призната от над 9000 организации по целия свят.

Тук в LAL можем да ви помогнем с подготовката на изпитите на IELTS и да ви вървим по правилния път за постигане на университетско образование във Великобритания. Имаме опитни учители, които прекараха много години в преподаване на изпитни класове по IELTS, богат набор от ресурси и приятелска и подкрепяща учебна среда. Нашите учители разбират какво изпитват IELTS експертите и могат да ви дадат съвети и стратегии, за да увеличите максимално шансовете си да постигнете добър резултат.... [-]

Великобритания London Paignton
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
1 - 52 седмици
Кампус
Научете повече на английски