Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Shrewsbury. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Shrewsbury

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Курсове Английски език в Shrewsbury - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Shrewsbury. Цялата информация тук!

4 резултата за Английски език, Shrewsbury Filter

интензивно изпитни курсове по английски език (IELTS)

Severnvale Academy
Кампус 2 - 20 седмици Август 2020 Великобритания Shrewsbury

Подготовка изпит е на разположение за IELTS изпит.

интензивен бизнес английски

Severnvale Academy
Кампус Август 2020 Великобритания Shrewsbury

Ние анализираме и да определи вашите уникални нужди като полиглот и като професионалист, и ние се отнасяме към тях. Работа в партньорство с вас, ние се фокусираме вашата мотивация, изграждане на вашето доверие, и да ви помогне да се постигне ефективна комуникация в най-кратки срокове.

интензивно изследване English (Cambridge FCE / CAE / CPE)

Severnvale Academy
Кампус Август 2020 Великобритания Shrewsbury

Severnvale е разглеждането център за Cambridge ESOL изпитите FCE, CAE и CPE, имаме богат опит подготовката на учениците за тези и всички други изпити, изброени в таблицата по-долу.

интензивен общ английски

Severnvale Academy
Кампус Август 2020 Великобритания Shrewsbury

Добре разработените програми за обучение, малки класове и отлично преподаване - нашите ключови ресурси в ви помага да се постигне бърз напредък.