Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Slough. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Slough

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Курсове Английски език в Slough - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Slough. Цялата информация тук!

2 резултата за Английски език, Slough Filter

А2 курс по английски език

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Slough UK Online

По време на този курс по английски език, ще си взаимодействат с набор от знаци, чрез ангажиране на дейности и разработване на сюжетни линии на реални ситуации с използване на състоянието на най-съвременните реч.

A1 курс по английски език

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Slough UK Online

Единствената пълна онлайн курс по английски език, предназначен за самоподготовка, използвайки изпитани учебна програма, която прави ученето лесно.