Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Sligo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Sligo

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Един от най-гъсто населен град на Ирландия, Silgo, е известен с напредъка си в бързо развиващите се технологии и предприемачество.Този град има някои от най-добрите IT и технологии, базирани университети и образователни институции като технологичен институт Слиго и St Angela 'S College, Слайгоу

Курсове Английски език в Sligo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Sligo. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Sligo Filter

английски за академични / общи цели 4 седмици - 25 седмици продължителност

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 25 седмици Септември 2019 Република Ирландия Sligo + още 1

Целта на EAP / EGP ще се развие увереност и copetence студентите в използването на английски език в академична среда за университетско и следдипломно обучение или за собственото си лично постижение. На базата в университета студентите ще станат част от академичната общност и свързана с университета базирано обучение. Great стипендия предлага вече на разположение само за ограничен период от време!