Akademichnikursove.com

Курсове Английски език в Република Ирландия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Република Ирландия

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Ирландия напоследък въведе закон, който мандатите всички студенти учат висше образование да кандидатстват за държавни заеми, за да могат да постигнат своите високи академични мечти. Първи официален език е ирландски, известен също като келтски Irish, но English (вторият официален език) е по-широко приложение. Националният капитал е Дъблин. Ирландия е символ празнува деня на Свети Патрик (17 март) в цял свят.

Курсове по Английски език в Република Ирландия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Република Ирландия. Цялата информация тук!

38 резултата за Английски език, Република Ирландия Filter

Вечерни английски класове

Birchwater Education
Кампус Задочно обучение 10 седмици Запитване на информация Република Ирландия Limerick

Ако нашите Flexi английски не е подходящ за вашите изисквания, можете да се присъедините към нашите самостоятелни вечерни английски класове.

Проучване на английски и работа в Ирландия

Birchwater Education
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Република Ирландия Limerick

Проучване и работа в Ирландия (6 2) Обща английска програма. Студентите изучават курса "Trinity Integrated Skills in English", който е предназначен за изграждане на реален живот, умения за превод на английски, необходими за академични цели и пригодност за заетост. Работете до 20 часа седмично и 40 часа през ваканционни периоди.

Английски език като втори език за международни студенти

Kinsale College
Кампус 1 година Запитване на информация Република Ирландия Kinsale

Този курс е предназначен за студенти, където английският не е техният първи език. Ние се фокусираме върху ефективната комуникация и включваме изчерпателна работа по граматиката, речника, произношението и уменията за слушане, говорене, четене и писане.

Курс за подготовка на IELTS

Atlas Language School
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Република Ирландия Dublin

Тук в Atlas Language School Дъблин предлагаме курсове за подготовка на IELTS за студенти, желаещи да разширят уменията си по английски език, за да успеят в изпита по IELTS. IELTS е международна система за тестване на английски език. Той измерва нивото на английски език на студентите и се приема от колежи и англоезични университети по целия свят.

Общ английски език

Atlas Language School
Кампус Септември 2019 Република Ирландия Dublin

Обучението по общ английски език е един от нашите най-популярни курсове по английски. Състои се от 20 часа общообразователни курсове по английски език на седмица, които се фокусират върху подобряване на вашата точност, гъвкавост и увереност на английски език. Нашите курсове по английски език са забавни и предизвикателни занятия, които се фокусират върху граматиката, речника и произношението в реалния живот, така че да успеете да общувате успешно с хора от цял ​​свят.

Business English

Direct English
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 седмици Отворено кандидатстване Република Ирландия Cork + още 1

Подготовка на изпитите на IELTS

Direct English
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Република Ирландия Cork

По време на програмата IELTS ще научите всичко, което трябва да знаете, за да можете да се справите добре в теста. Ние сме проектирали курса, за да обхванем всички елементи на теста IELTS - четене, писане, слушане и говорене - и ще използваме формата на теста отново и отново, като използваме истински тестови документи.

Кеймбридж изпит Подготовка

Direct English
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Република Ирландия Cork

General English 3 (Advanced)

Direct English
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 25 седмици Отворено кандидатстване Република Ирландия Cork + още 1

Курсът е предназначен за възрастни с високо ниво на владеене на английски език, които искат да използват английски по-прецизно и плавно. Граматиката и речникът се преподават и обясняват задълбочено и четирите умения за говорене, слушане, четене и писане се разработват систематично. Курсът съчетава традиционните методи за езиково обучение с комуникативен подход.

General English 2 (Intermediate)

Direct English
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 25 седмици Отворено кандидатстване Република Ирландия Cork + още 1

общ английски 1 (начинаещи)

Direct English
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 25 седмици Отворено кандидатстване Република Ирландия Cork + още 1

Курсът е предназначен за възрастни, които искат да използват английски точно и плавно. Граматиката и речникът се преподават и обясняват задълбочено и четирите умения за говорене, слушане, четене и писане се разработват систематично. Курсът съчетава традиционните методи за езиково обучение с комуникативен подход.

English Course

Englishour
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 16 седмици Септември 2019 Република Ирландия Dublin + още 1

работна и учебна програма

Cork English World
Кампус Редовно обучение 25 седмици Септември 2019 Република Ирландия Cork

Академично / Работа & Изучаване е програма, предлагана от Cork English World за студенти, които желаят да постигнат високо ниво на английски език за работа или обучение в англоезична среда.

общо английски курсове

Cork English World
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Република Ирландия Cork

Общите английски курсове са на разположение през цялата година и са многонационални. Курсовете са 15, 20 или 24 часа на седмица (60-минутни уроци). Студентите могат да се записват за няколко седмици с минимален престой от 1 седмица.

младши жилищен летен лагер

Irish College of English
Кампус Редовно обучение 2 - 6 седмици Септември 2019 Република Ирландия Dublin

11 - 17-годишните юли 2017