Filter
Курсове
Испания Marbella Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Marbella. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Marbella

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Малага Градът има богата история, която датира повече от 2000 години. То се намира в провинция Малага и разполага с над 500 000 жители. В града има планини си на север и на пристанището е неговата юг.

Курсове Английски език в Marbella - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Marbella. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Английски език, Marbella

Степени
Място
Испания
Marbella
Тип на обучение
Темпо на обучение
MISS - Marbella International Spanish School

В международното испанско училище MISS Marbella ние преподаваме английски език от години и отлично знаем нуждите на нашите ученици. Ето защо имаме два вида английски клас ... [+]

Уроци по английски в Марбея

В международното испанско училище MISS Marbella ние преподаваме английски език от години и отлично знаем нуждите на нашите ученици. Ето защо имаме два вида английски класове:

Английски класове за подпомагане: за нашите ученици от началния, средния, бакалавърския и селективния курс, които трябва да разберат и предадат предмета. Класове в малки групи (3-5 ученика) и по нива (само един курс за клас).... [-]

Испания Marbella
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
1 месец
Кампус
Научете повече на английски
MISS - Marbella International Spanish School

Този курс е насочен към предприемачи, работници в хотелиерската индустрия, туризма, кетъринга и всяко лице, търсещо работа в хотелиерската индустрия, което възнамерява да ... [+]

Курс по английски език за туризъм и гостоприемство

Курсът е 40 часа и е разделен на 4 часа седмично в продължение на 2 дни.

Получатели: Този курс е насочен към предприемачи, работници в хотелиерската индустрия, туризма, кетъринга и всяко лице, търсещо работа в хотелиерската индустрия, което възнамерява да придобие необходимите знания за владеене на английски език.

Описание на курса и ценапродължителност ... [-]
Испания Marbella
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
40 часове
Кампус
Научете повече на английски