Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Milan. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Milan

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

За всички онези, които се интересуват от изучаване на мода и най-новите тенденции в Милано е най-доброто място да отида. Той притежава всички добри обучителни институции, които осигуряват качествено образование на разумна цена. Милански университет и Политехническия университет на Милано са едни от най-известните университети.

Курсове Английски език в Milan - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Milan. Цялата информация тук!

4 резултата за Английски език, Milan Filter

IELTS

MasterPrep International
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Италия Milan Rome Naples Швеция Zürich + още 3

IELTS е тест за оценка език English най-често се използва в англоговорящите страни за прием до образователни институции, имиграция и работа.

TOEFL

MasterPrep International
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Италия Milan Rome Naples Швеция Zürich + още 3

The TOEFL е тест език английски език за не-носители на езика най-исканите от академични институции по целия свят. В допълнение, той също се изисква от правителствени агенции, международни институции и програми за обмен на английски говорящите страни.

GRE

MasterPrep International
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Отворено кандидатстване Италия Milan Rome Naples Швеция Zürich + още 4

Най-GRE (Graduate Record Examinations) е тест, който оценява английски език, математика и други умения и често се разглежда като определящ фактор в процеса на приемане на програма за степен или за присъждане на стипендии.

Подготвителен курс по английски език

Accademia del Lusso
Кампус Редовно обучение 3 месеца Запитване на информация Италия Milan

Цел на курса: да подготви студентите на английски език, да ги запознае с Made in Italy и да им даде знания за някои важни елементи на модата и луксозната система.