Filter
Курсове
Канада British Columbia Burnaby Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Burnaby. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Burnaby

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Канада е най-добрата страна за упражняване си висше образование, ако сте интерактивен лице. Почти всяка етническа група е представена в Канада по този начин го "АД мултикултурно общество. Езиковата бариера не е проблем за чуждестранните студенти, като Канада се оценява на света "е лидер в областта на езиковото обучение.

Този град има няколко отлични учебни заведения, където човек може да се подготвя, за да започнете в която кариерата на избор. Един винаги може да намери подходящи курсове, за да предприеме, колежи Burnaby и университети, които имат клонове в този град.

Курсове Английски език в Burnaby - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Burnaby. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Burnaby

Степени
Място
Канада
British Columbia
Burnaby
Тип на обучение
Темпо на обучение
Alexander College

Англичаните за академични цели на програмата е подготвителна програма, предназначена за разработване на основни познания по английски език в рамките на след средното конт ... [+]

английски език за академични цели Номер на курса Заглавие на курса Университетско ниво на курса за допустимост ENGL 094 Английски Фондации 1: Upper-начинаещи N / A ENGL 095 Английски Фондации 2: Долна Междинните N / A ENGL 096 Академик Приготвяне: Междинно N / A ENGL 097 Академик Приготвяне: Upper-Intermediate N / A ENGL 098 Академик Приготвяне: Lower-Advanced До 2 игрища университетско ниво ENGL 099 Академик ... [-]
Канада Burnaby
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски