Filter
Курсове
Канада New Brunswick Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в New Brunswick. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в New Brunswick

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Изучаването на английски език осигурява на чуждестранни студенти и носители на езика възможност на усъвършенстват нивото на езиково владение, включително разбиране и говорни умения. Чрез изучаване на английски език студентите започват да разпознават лингвистически и литературни езикови модели, чрез което комуникацията става по-уверена.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

Курсове Английски език в New Brunswick - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в New Brunswick. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, New Brunswick

Степени
Място
Канада
Тип на обучение
Темпо на обучение
Crandall University

Програмата Oxford е проектиран да бъде едно незабравимо образователен опит. Ние искаме нашите ученици да излизат извън рамките на удобствата на дома и да научат малко пов ... [+]

Годините прекарани към вашия бакалавърска степен се казва, че са сред най-вълнуващите в живота си; но кой казва, че не може да бъде още по-добре?

Какво става, ако бихте могли да прекарате един семестър като сътрудник студент в Университета в Оксфорд? Какво става, ако по време на престоя си живял с приятелска британско семейство в малко, безопасно и много живописно градче само на няколко спирки с влака от Оксфорд?... [-]

Канада Moncton
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски