Filter
Курсове
Канада New Brunswick Moncton Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Moncton. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Moncton

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Канада е най-добрата страна за упражняване си висше образование, ако сте интерактивен лице. Почти всяка етническа група е представена в Канада по този начин го "АД мултикултурно общество. Езиковата бариера не е проблем за чуждестранните студенти, като Канада се оценява на света "е лидер в областта на езиковото обучение.

Курсове Английски език в Moncton - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Moncton. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Moncton

Степени
Място
Канада
New Brunswick
Moncton
Тип на обучение
Темпо на обучение
Crandall University

Програмата Oxford е проектиран да бъде едно незабравимо образователен опит. Ние искаме нашите ученици да излизат извън рамките на удобствата на дома и да научат малко пов ... [+]

Годините прекарани към вашия бакалавърска степен се казва, че са сред най-вълнуващите в живота си; но кой казва, че не може да бъде още по-добре?

Какво става, ако бихте могли да прекарате един семестър като сътрудник студент в Университета в Оксфорд? Какво става, ако по време на престоя си живял с приятелска британско семейство в малко, безопасно и много живописно градче само на няколко спирки с влака от Оксфорд?... [-]

Канада Moncton
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски