ACADEMICCOURSES

Курсове по Английски език в Woodstock. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Woodstock

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Курсове по английски език в най-общ случай се фокусират върху овладяване на грамотност, разбиране и анализ на английския език, и често се концентрира върху овладяване на говорни и комуникативни умения при чуждестранни студенти, чрез което те повишават професионалната си подготовка и увереността на владение с английския език.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Курсове Английски език в Woodstock - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Woodstock. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Woodstock Filter

EAP - английски език за академични цели

Fanshawe College
Курсове
09 Март 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
8&nbsp;-&nbsp;80 седмици
Английски
Кампус

10-степенната EAP програма на Fanshawe е сертифицирана от Languages Canada и отговаря на езиковите изисквания за прием в Western University, Fanshawe и много други колежи в Он ...

Научете повече