Filter
Курсове
Китай Liaoning Dalian Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Dalian. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Dalian

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Изучаването на английски език осигурява на чуждестранни студенти и носители на езика възможност на усъвършенстват нивото на езиково владение, включително разбиране и говорни умения. Чрез изучаване на английски език студентите започват да разпознават лингвистически и литературни езикови модели, чрез което комуникацията става по-уверена.

В Китай висшето образование в продължение на няколко години е било гласувано като един от най-добрите сред азиатските страни. Тази страна има над 150 частни и държавни университети собственост разпределението на всички провинции на Китай. Колкото по-високо образование се основава изследвания.

Курсове Английски език в Dalian - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Dalian. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Dalian

Степени
Място
Китай
Liaoning
Dalian
Тип на обучение
Темпо на обучение
Dalian Maritime University

Колеж подготвителни Program (CPP) е едногодишна програма за проучване, предназначени за подготовка на избраните завършилите средно образование за допускане до бакалавърск ... [+]

Общо въведение

Колеж подготвителни Program (CPP) е едногодишна програма за проучване, предназначени за подготовка на избраните завършилите средно образование за допускане до бакалавърска програма в Dalian Maritime University (DMU).

CPP предлага международни студенти възможност да научите китайски език, китайска култура, математика и английски език по систематичен начин. Присъединявайки се към тази програма, вие ще имате възможност да участват в различни езикови практики и социални дейности. Чрез една година живот, вие ще бъдете в състояние да овладеят основни езикови умения китайски и културни познания, с известна степен на китайския вербална комуникация способност и междукултурна комуникативна компетентност; В резултат на това вие по същество ще имат необходимия капацитет за провеждане на курсове бакалавърска степен по DMU.... [-]

Китай Dalian
Септември 2019
Английски,Китайски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски