Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Liaoning. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Liaoning

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Изучаването на английски език се фокусира върху усъвършенстване на говорните умения и развиване на четенето и разбирането. Курсове по английски език помагат на студентите да овладеят езика на по-високо ниво и да го направят инструмент за комуникация в различни ситуации, тъй като английският език постепенно придобива статут на международен.

Министерството на образованието работи образование в Китай. Правителството често осигурява частично финансиране за висшето образование в техническите и държавните университети. Китайското правителство също така разработи учебен план, който позволява на тези ученици с професионални умения, за да подхранват своите таланти.

Курсове Английски език в Liaoning - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Liaoning. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Liaoning Filter

колеж подготвителни програма

Dalian Maritime University
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Китай Dalian

Колеж подготвителни Program (CPP) е едногодишна програма за проучване, предназначени за подготовка на избраните завършилите средно образование за допускане до бакалавърска програма в Dalian Maritime University (DMU).