Filter
Курсове
Малайзия Shah Alam Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Shah Alam. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Shah Alam

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Селангор Градът е известен с добра популация на студентите, които търсят следдипломно и докторска степен по хуманитарни науки и изкуства. UNISEL Universiti Селангор е един от най-добрите университети на Малайзия.

Курсове Английски език в Shah Alam - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Shah Alam. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Shah Alam

Sunway University

Интензивната английска програма (IEP) е курс на пълен работен ден, който обучава студентите с умения по английски език, необходими за провеждане на програми на колежи или ... [+]

Интензивната английска програма (IEP) е курс на пълен работен ден, който обучава студентите с умения по английски език, необходими за провеждане на програми на колежи или университети, преподавани на английски език. След като постигнете необходимото ниво на професионална квалификация, ще бъдете готови за една от многото академични програми на Sunway.

Програмата обхваща както устни, така и писмени компоненти с акцент върху английски език за академични цели. Систематичното изграждане на стратегии за преподаване и учене дава възможност на учащите да развият солидна основа на английски език.... [-]

Малайзия Shah Alam
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски