Filter
Курсове
Малта Birkirkara Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Birkirkara. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Birkirkara

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

Курсове Английски език в Birkirkara - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Birkirkara. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Birkirkara

Степени
Място
Малта
Birkirkara
Тип на обучение
Темпо на обучение
Learnkey Training Institute

Курсът "Английски за въздухоплаване" помага на студентите да развият много специфичните умения, описани в езиковия профил на английски език на ICAO. ... [+]

Цели на курса:

Курсът "Английски за въздухоплаване" помага на студентите да развият много специфичните умения, описани в езиковия профил на английски език на ИКАО.

умения

Този курс по авиационен английски език е основно за пилоти, ръководители на полети и други лица, които трябва да използват английски език в среда, свързана с авиационната индустрия.

знание

Съдържанието на основния курс включва всички необходими елементи на произношението, структурата, речника, гъвкавостта, разбирането и взаимодействието.... [-]

Малта Birkirkara
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
3 месеца
Кампус
Научете повече на английски