Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Birkirkara. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Birkirkara

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Изучаването на английски език включва развитието на говорните умения, разбирането и обща езикова увереност както при чуждестранни, така и при носители на езика. Курсовете по английски език подпомага на комуникацията, четене и писане.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

Курсове Английски език в Birkirkara - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Birkirkara. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Birkirkara Filter

Курс по английски език за авиация 2018

Learnkey Training Institute
Кампус Задочно обучение 3 месеца Септември 2019 Малта Birkirkara

Курсът "Английски за въздухоплаване" помага на студентите да развият много специфичните умения, описани в езиковия профил на английски език на ICAO.