Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Sliema. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Sliema

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

За всички кандидатки геронтолози и убежище за задълбочени проучвания в страните със застаряващо динамика. Слиема е един от най-добрите места, за да живеят и учат. The геронтология отдел на Слиема Centre - Европейски център за геронтология е много популярен със своите новаторски начини на преподаване и подготовката на бъдещи геронтолози.

Курсове Английски език в Sliema - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Sliema. Цялата информация тук!

4 резултата за Английски език, Sliema Filter

IELTS курс

Inlingua Malta
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 8 седмици Септември 2019 Малта Sliema + още 1

IELTS (International English Language система за тестване) има за цел да направи оценка на езикова компетентност на лицата, които искат да продължат образованието си или по-нататъшното им за професионално развитие. Тя е важен документ, който да учи или работи в професионални институции или университети в чужбина.

Бизнес курс по английски език

Inlingua Malta
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Малта Sliema

Този курс по английски език ще ви научи как да общува ефективно в бизнес среда и книгата на inlingua езиков курс обхваща теми и език общ за тази сфера.

Cambridge CAE

Inlingua Malta
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Септември 2019 Малта Sliema + още 1

Cambridge FCE

Inlingua Malta
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Септември 2019 Малта Sliema + още 1

Cambridge ESOL, IELTS и TOEFL - квалификация по английски език, признати от 35,000 хил институции, включително университети, колежи и работодатели от цял ​​свят.