Filter
Курсове
Нова Зеландия Christchurch Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Christchurch. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Christchurch

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Нова Зеландия е островна държава в югозападната част на Тихия океан. Страната се състои от две основни географски суша - тази на Северна и Южна острови - и множество по-малки острови. Чуждестранните студенти трябва да имат студентска виза и разумно ниво на пари да се харчат, за да се предприемат курс на обучение в Нова Зеландия образователна институция. Нова Зеландия образователните институции ще се уведомят съответните органи по имиграцията, ако ученикът престава да присъстват на записаните курсове, които след това може да спре или отмени този ученик "и виза. Образователните институции често също да обменят тази записване и организиране и обслужване на данни по електронен път с други правителствени агенции, отговорни за предоставяне студент помощ.

Многобройни висше образователни институти са създали свои кампуси в Крайстчърч. Престижните университети като университета в Кентърбъри, Линкълн университет, политехнически институт за технологии и университета в Отаго имат добре установени клонове със седалище в Крайстчърч.

Курсове Английски език в Christchurch - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Christchurch. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Christchurch

Степени
Място
Нова Зеландия
Christchurch
Тип на обучение
Темпо на обучение
Ntec - National Tertiary Education Consortium

Ще бъдат изложени на съответното обучение, който отговаря на вашите нужди. Във всички наши нива ще работи за развитието на международно признати резултатите от обучението ... [+]

Курс: General English Програма за доставка

Concordia институт по бизнес в Окланд.

Програма Цел

Ще бъдат изложени на съответното обучение, който отговаря на вашите нужди. Във всички наши нива ще работи за развитието на международно признати резултатите от обучението, изготвени от рамките NZQA и Общата европейска езикова рамка. Това означава, че ще се произвежда очакваната от учащия на вашето ниво и също толкова важно като ще се използва език, който е от значение и автентичния език. Вашият напредък ще бъдат постоянно наблюдавани и оценявани, така че имате обективна мярка за напредъка си в ход.... [-]

Нова Зеландия Auckland Hastings Tauranga Christchurch  + 1 Още
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски