Akademichnikursove.com

Курсове по Английски език в Christchurch. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Christchurch

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Нова Зеландия е островна държава в югозападната част на Тихия океан. Страната се състои от две основни географски суша - тази на Северна и Южна острови - и множество по-малки острови. Чуждестранните студенти трябва да имат студентска виза и разумно ниво на пари да се харчат, за да се предприемат курс на обучение в Нова Зеландия образователна институция. Нова Зеландия образователните институции ще се уведомят съответните органи по имиграцията, ако ученикът престава да присъстват на записаните курсове, които след това може да спре или отмени този ученик "и виза. Образователните институции често също да обменят тази записване и организиране и обслужване на данни по електронен път с други правителствени агенции, отговорни за предоставяне студент помощ.

Многобройни висше образователни институти са създали свои кампуси в Крайстчърч. Престижните университети като университета в Кентърбъри, Линкълн университет, политехнически институт за технологии и университета в Отаго имат добре установени клонове със седалище в Крайстчърч.

Курсове Английски език в Christchurch - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Christchurch. Цялата информация тук!

1 резултата за Английски език, Christchurch Filter

Разбира: Общ английски

Ntec - National Tertiary Education Consortium
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Нова Зеландия Auckland Hastings Tauranga Christchurch + още 2

Ще бъдат изложени на съответното обучение, който отговаря на вашите нужди. Във всички наши нива ще работи за развитието на международно признати резултатите от обучението, изготвени от рамките NZQA.