Filter
Курсове
Нова Зеландия Palmerston North Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Palmerston North. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Palmerston North

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Програмите по английски език помагат на чуждестранни студенти да подобрят езиковите умения и говорната практика. Курсовете по английски като чужд език се предлагат за тези, които имат желание и нужда да подобрят знанията си, увереността и комуникационните умения за един език, който се води един от най-говоримите по света.

Нова Зеландия е държава на зашеметяване и разнообразна природна красота. Kiwi не са само един от националните символи - останалите са на сребро папрат листа и Кору - но и името новозеландците обикновено се наричат. Чуждестранните студенти ще трябва да плащат пълните такси за обучение и собствените си разходи за живот, докато учи в New Zealand институция.

Северен Палмерстън е дом на много солидни институции като Massey University, Universal колегиума на живот и Pacific International College. Ученици от различни части на света, дойде при тези институти за висше образование. Тези институции са направили Палмерстън важна основа за висше образование.

Курсове Английски език в Palmerston North - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Palmerston North. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Palmerston North

Степени
Място
Нова Зеландия
Palmerston North
Тип на обучение
Темпо на обучение
IPU New Zealand

Това е жизнено важно за студентите да притежават високо ниво на четене, слушане, писане, говорене и уменията за разбиране, ако искат да успеят на всяка институция висше н ... [+]

Това е жизнено важно за студентите да притежават високо ниво на четене, слушане, писане, говорене и уменията за разбиране, ако искат да успеят на всяка институция висше ниво.

На английски език програма на фондация, студенти да посещават малките класове в зависимост от тяхното ниво на английски език способност. Програмата дава на студентите необходимите инструменти за разработване на своите английски комуникационни умения до изискваното ниво на влизане за висше образование. В допълнение към получаване на академични английски умения, студентите също могат да подобрят своите разговори и умения за разбиране, които са от решаващо значение за да се наслаждавате ежедневния живот в англоговорящите страни.... [-]

Нова Зеландия Palmerston North
Март 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски