Filter
Курсове
Нова Зеландия Tauranga Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове по Английски език в Tauranga. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Tauranga

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Магистърските програми по английски език осигуряват на студенти добра езикова подготовка. Тук може да се придобият добри умения на писане, редактиране и говорете, необходими за професионално и лично реализиране.

Нова Зеландия е държава на зашеметяване и разнообразна природна красота. Kiwi не са само един от националните символи - останалите са на сребро папрат листа и Кору - но и името новозеландците обикновено се наричат. Чуждестранните студенти ще трябва да плащат пълните такси за обучение и собствените си разходи за живот, докато учи в New Zealand институция.

Курсове Английски език в Tauranga - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Английски език в Tauranga. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английски език, Tauranga

Степени
Място
Нова Зеландия
Tauranga
Тип на обучение
Темпо на обучение
Ntec - National Tertiary Education Consortium

Ще бъдат изложени на съответното обучение, който отговаря на вашите нужди. Във всички наши нива ще работи за развитието на международно признати резултатите от обучението ... [+]

Курс: General English Програма за доставка

Concordia институт по бизнес в Окланд.

Програма Цел

Ще бъдат изложени на съответното обучение, който отговаря на вашите нужди. Във всички наши нива ще работи за развитието на международно признати резултатите от обучението, изготвени от рамките NZQA и Общата европейска езикова рамка. Това означава, че ще се произвежда очакваната от учащия на вашето ниво и също толкова важно като ще се използва език, който е от значение и автентичния език. Вашият напредък ще бъдат постоянно наблюдавани и оценявани, така че имате обективна мярка за напредъка си в ход.... [-]

Нова Зеландия Auckland Hastings Tauranga Christchurch  + 1 Още
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски